Vooruit met de geit

Veerkracht – varende boekpresentatie

Veerkracht

Verhalen over het Lexkesveer
door passagiers uit Randwijk en Wageningen.
36 verhalen door 20 plezierschrijvers.
Zo kort als een overtocht.
Je leest. Je bent er.

ISBN 978-90-815508-4-0
NUR 508 / 901

10 euro plus verzendkosten.

Veerkrachtig T-shirt

Verkrijgbaar in 3 maten in divablauw.
Lexkesveer, het pontje dat tussen Randwijk en Wageningen heen en weer vaart.
Een ontwerp van BuroKom.

15 euro plus verzendkosten.

Midzomeravond 2023 op het Lexkesveer. Een marktkraam staat op het pontje. Tafels. Stoelen. Twintig plezierschrijvers lezen hun eigen verhaal voor. Kort als een overtocht. En elke keer dat de pont een heen of weer heeft volbracht speelt Bigband Overbetuwe, vanaf de derde rijstrook van het dek.

Dol op het Lexkesveer

Lexkesveer

Wie niet weet dat hier de varende boekpresentatie van Veerkracht aan de gang is heeft gewoon geluk, want tijdens de overtocht is zowel heen als weer het boek Veerkracht te koop. De nieuwste uitgave van Uitgeverij Vooruit. Wie sowieso dol is op het Lexkesveer, het pontje dat vaart tussen Randwijk en Wageningen, koopt natuurlijk ook even het t-shirt met de prachtige tekening van Annet Konijn erop.

Boekpresentatie Veerkracht ter land

Voor alle mensen die geen tijd hadden om op midzomeravond naar het Lexkesveer te komen, is er een boekpresentatie op het land. Met lezingen uit het boek Veerkracht, en ook een uitgebreide lezing van de Historische Kring Overbetuwe en Werkgroep Oud Randwijk, over de geschiedenis van het Lexkesveer. Met foto’s.
Donderdag 29 juni, 20.00 uur in dorpscentrum De Haar, Bredeweg 12 in Randwijk.
Toegang gratis.